Menu

Find rundt

Der er mange muligheder for at finde frem til det du søger i Høringsportalen. Når du skal finde et nyt sted hen på siden, kan du anvende menuen i toppen, samt de links og knapper, der er, på hver enkelt side.
På de fleste sider skal du scrolle ned for at se alt indholdet. Det er en let måde at orientere sig på, som også fungerer rigtig godt på mobile enheder.

Opret og administrer profil

Alle har adgang til at læse indholdet på siderne. Hvis du vil deltage aktivt ved at skrive høringssvar selv, skal du oprette en profil.

Du har pligt til at opgive dit eget navn og adresse, når du opretter dig som bruger. Men det er kun dit navn, der er synligt for andre, der benytter portalen. De andre oplysninger, du opgiver, anvendes af kommunen til at tage kontakt til dig, hvis der fx er noget i et høringssvar, der skal uddybes.
Du kan oprette en profil øverst til højre på skærmen under "Login", hvor du vælger "Opret bruger".
Når du opretter en profil, får du automatisk en "Min side", hvor du kan holde styr på hvilke høringer, du følger. Her kan du også redigere dine profiloplysninger, tilføje et profilbillede osv.

Hvis du ønsker at slette din profil igen, sker det også fra "Min side". Når du trykker på "Rediger profil" kommer der et rødt bånd frem, hvor du kan trykke på "Slet min profil". Vælger du at gøre dette, slettes alle oplysninger om dig i profilen, men dine høringssvar/kommentarer, som har været synlige for alle, vil fortsat være synlige med dit navn på.

Hvordan indgiver jeg høringssvar?

Du indgiver høringssvar ved at oprette en kommentar på den enkelte høring her i Høringsportalen. For at oprette en kommentar, skal du skal være oprettet som bruger.


Når du lægger et høringssvar op i Høringsportalen, er dit svar omfattet af offentlighedslovens regler om aktindsigt, og vil blive vist offentligt sammen med høringsmaterialet i høringsperioden, ligesom det vil ligge sammen med afgørelsen, når den er truffet.

Du er selv ansvarlig for indholdet i dit høringssvar. Derfor skal du være opmærksom på, om du skriver fortrolige og/eller følsomme personoplysninger i dit høringssvar. Hvis denne type oplysninger er vigtige at få med i høringssvaret, kan du vælge at skjule dit svar, så det kun er fagpersonen i kommunen, der kan læse det.


Ønsker du ikke at oprette dig som bruger, har du fortsat mulighed for at indgive dit høringssvar ved at sende/aflevere det til Haderslev Kommune ud fra oplysningerne under fanen Kontakt.